LEEF EEN GEZOND LEVEN

OVER MIJ

Diëtist met 10 jaar ervaring

Mensen op weg helpen met hun gezondheid is mijn grootste passie! Al op jonge leeftijd was ik erg gefascineerd door voeding in alle aspecten.

Ik ben Stephanie Vercamme. Ik geef voedingsadvies voor patiënten met obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten, maag- darmklachten, ondervoeding en gezond bijkomen.

Voeding speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Iedere dag worden we geconfronteerd met bergen aan informatie waarbij we niet meer kunnen onderscheiden wat we wel en niet moeten geloven om een gezonde levensstijl te bekomen.

Het is mijn missie om je te helpen streven naar de beste versie van jezelf. Gezond eten is niet moeilijk. Ik wil je motiveren om een gezonde levensstijl aan te nemen. Een gezond voedingspatroon kan bepaalde problematieken voorkomen.

Wat is nu eigenlijk een goed voedingspatroon? En hoe zet je theorie om in praktijk? Wil je vermageren of net bijkomen? Op basis van jouw noden ontwerp ik een persoonlijk voedingsadvies dat haalbaar is en waar je je goed bij voelt.

 

Als diëtiste heb ik een passie voor eten, gezondheid en sport. Ik probeer dan ook om iedere dag gezond, lekker en gevarieerd te eten. Vaak merk ik dat het voor mijn patiënten, maar ook voor mijn familie en vrienden moeilijk is om een gezonde levensstijl na te streven. Ze vragen dan ook regelmatig om receptjes door te geven want gezond EN lekker? Dat kan toch niet…

Why Stephanie Vercamme?

the best food you can get

Lokaal

non GMO fruit

For customer

Bring the quality

Jouw Gezondheid Is Mijn Prioriteit

Mensen Helpen Is Mijn Passie

Adres

Antwerpen, Lange Leesmtraat 184

Telefoon

+32 474 48 61 69

Email

info@powerpanda.be

Openingsuren

09:00 - 17:00